Lektieplans tryghedsgaranti

1. LEKTIEPLAN ER GRATIS

Basisversionen af Lektieplan er gratis at bruge for lærere og skoler i henhold til vores forretningsbetingelser. Registrerede brugere vil heller ikke på et senere tidspunkt risikere at skulle betale for denne service. Vi forbeholder os dog retten til på et senere tidspunkt at opkræve nye kunder et beløb for brugen af basisversionen. Men vi garanterer, at skoler der bliver tilmeldt gratisordningen nu, aldrig vil blive mødt med krav om betaling for basisversionen!

2. ANNONCER

Lektieplan er annoncefinansieret, men vi garanterer, at vi aldrig vil gå efter nemme indtægter ved at tillade annoncering for porno, ulovlige spil eller andre underlødige varer og tjenester på nettet. Vi udvælger selv vores annoncører individuelt med den fornødne omhu.

3. INGEN EKSTRA BELASTNING FOR LÆRERE

Anvendelsen af Lektieplan er tilrettelagt således, at den enkelte lærer med garanti ikke vil opleve benyttelsen af systemet som et ekstra arbejdspres. Systemet sørger blot for, at de meddelelser man ellers på anden vis ville sende med børnene hjem, når frem til forældre og elever nemmere, hurtigere og med 100 pct. leveringsgaranti.

4. TILMELDTE SKOLER SPARER PENGE

Der er sikkert et godt stykke vej til det papirløse samfund. Men lektieplan betyder for hver eneste skole en konkret og omgående besparelse på budgettet for print og fotokopier. Jo mere udbredt brugen af Lektieplan bliver, desto flere penge kan der spares! Husk også, at den gratis service Lektieplan leverer, koster penge hos udbydere af lignende systemer.

5. SIKKERHED

Ingen uvedkommende vil kunne bruge systemet til at oprette og sende falske meddelelser til forældre og elever. Det sikrer det grundige tilmeldingssystem imod. Lektieplan bruger SSL-krypterede linier, der garanterer maksimal sikkerhed.

6. INGEN UØNSKEDE E-MAIL - INGEN SPAM

Såvel lærere som forældre vil alene modtage e-mail fra Lektieplan, der er nødvendige i forbindelse med systemets drift og vedligeholdelse. Vi udsender ikke uopfordrede reklamer (spam), ligesom vi garanterer, at e-mailadresser fra systemet ikke vil blive videresolgt eller kopieret i reklameøjemed.

7. ÅBENHED

Ved at gøre Lektieplan til et åbent system kan alle forældre uden tilmelding, brugernavn eller kodeord umiddelbart få fat i de oplysninger, de gerne vil have. Det vil resultere i en stor accept og deltagelse i forældrekredsen, idet en vigtig barriere hermed på forhånd er fjernet.

8. TRYGHED - OGSÅ PÅ LANG SIGT

Hvis Lektieplan ApS på et tidspunkt skulle beslutte sig for at indstille driften af denne tjeneste, garanterer vi, at alle på dette tidspunkt tilmeldte brugere - inklusive ikke-betalende kunder - vil blive tilbudt en løsning, der gør det muligt at videreføre Lektieplan-systemet.

Luk vinduet